Åbningstider: tirsdag til fredag 12-17.30 lørdag 10-14

Åbningsdagen af Garn Galore


I går åbnede jeg Garn Galore.

Det har været en process, der har taget ca. 5 år fra jeg fik tanken til, at jeg besluttede mig for at nu skulle det være. Første gang tanken kom var, da lokalet blev ledigt for et par år tilbage, men turde ikke gøre noget ud af det. Så flyttede en nichebutik ind og mine drømme og ideer visnede. 

Derfor blev jeg glædeligt overrasket, da jeg fandt ud af at de skulle flytte ind til København og dermed blev lokalet ledigt. Jeg fandt mine drømme og ideer tilbage fra støvet og kastede mig over dem, som nu er endt ud i Garn Galore. 

Det er meget nemt at sige, at man gerne vil åbne en butik - men derfra og til at der sker noget er en lang og bumlet vej. For det første skal banken ind over og det er næppe ligeså hyggeligt at arbejde med dem som det er, at sidde og strikke med lækre garner. 

Efter banken sagde ja til lånet, så skulle leverandørerne overtales til at sende mig deres forskellige garner - nogle af dem har jeg fundet på uldmesser og andre har jeg blot fulgt i noget tid. 

Heldigvis fandt jeg alle dem jeg gerne ville: Filcolana, CaMaRose, Knitting for Olive, BC Garn, Lang Yarns og Scheepjes! Listen er håndplukket ud fra hvad jeg selv kan lide at strikke med, hvorfor jeg ikke har inkluderet mange andre alternativer. Men med det sagt, så er listen ikke helt færdig endnu ;) 

Med banken og garnene på plads, fik jeg sat hele familien i sving og nøj hvor har de arbejdet hårdt. Lokalet trængte til en hånd da vi overtog det. Blandt andet skulle gulvet males, da det var rå beton. Det tog sin tid at slibe det fladt med en sten skal jeg lige love for. 

Jeg gik sådan og tænkte på om der mon overhovedet kom nogle kunder nu når vi åbnede. Derfor er det med stor kærlighed at jeg siger tak for kampen til alle der har hjulpet.

Pludselig blev det så 1.maj og jeg har været overvældet af den positive feedback fra alle der har været forbi - det har været en skøn rejse og jeg glæder mig hver dag til at komme ned i butikken. 

Det kunne være så hyggeligt, hvis du gad at kigge ned til noget strik. Derfor holder jeg også nogle forskellige events/kursuser, så vi kan komme hinanden ved. 

Til alle dem som skulle være interesseret i hvordan butikken ser ud, så har jeg noget til jer. Jeg har lavet en lille video for jer der gerne vil se hvordan der så ud da jeg åbnede.